NTD Verzoek

DMCA Claim? Copyright rechten?

Alle problemen die u ondervind omtrent de rechten van uw website en/of klanten die uw website rechten schenden kunt u hier vermelden aan onze Abuse Team!NTD verzoek indienen

NTD indienen

Bij het indienen van een NTD verzoeken wij u met een geldig en daadwerkelijk gehoste producten bij ons aan te geven als u denkt of twijfelt dat dit onze producten zouden kunnen zijn, kunt u altijd bellen of een email sturen!

NTD procedure

LaunchHost is voor de vrije meninguiting en bied haar klanten een platform waar dit mogelijk in is. Het kan echter voorkomen dat iemand een klacht heeft of tegen de regels van onze diensten gaat. Hiervoor kunnen wij onze NTD procedure hanteren om deze klant te kunnen aanspreken op hem/haar handeling. De klant heeft 24 uur de tijd om een reactie te plaatsen. Plaatst de klant geen reactie zullen wij zelf een proces ondergaan en dit kan tot leiden tot afsluiting van diensten/producten.

Copyright

Heel veel bedrijven hebben wel te maken met Copyright ook wij als hosting bedrijf hebben hier vaak mee te maken. Klanten die een dienst of een website hebben kunnen vrij zijn in wat zij willen plaatsen op hun webhosting platform echter wanneer wij een NTD verzoek binnen krijgen vragen we de klant het eraf te halen of een uitleg te geven waarom wij deze NTD verzoek krijgen.